GEEN VIERINGEN VANWEGE CORONA

Door de lockdown en de restauratie van kerk en orgel zijn er voorlopig geen vieringen op zondag.  Wel is er onderling contact mogelijk via deze website, Facebook en de contactgegevens op deze site. Voor (nieuws)brieven kunt u zich inschrijven (zie onder).

OCHTENDGEBED OP ZONDAG

De ochtendgebeden op zondag worden gekenmerkt door ruimte, rust en eenvoud. Na het ochtendgebed nemen wij de tijd voor ontmoeting. Daarbij is iedereen welkom, ook zij die niet het ochtendgebed bezoeken: dorpsgenoten en toevallige voorbijgangers.

In de zomertijd beginnen wij om 09.30 uur en in de wintertijd een half uur later; om 10.00 uur.

KINDEREN

Kinderen zijn hartelijk welkom in de vieringen. Daar gaat het net zoals thuis: zij horen erbij.

Als zij er mogen zijn, staan hun zintuigen wijd open en zuigen zij heel veel op: de sfeer, muziek, verhalen, kaarslicht. Zij bewegen zich tijdens de vieringen vrij tussen ouders en de kerkhut. Ouders zorgen ervoor dat zij zich voegen in het geheel van de liturgie. Net als thuis krijgen nu en dan bijzondere aandacht, en maken zij vanzelfsprekend deel uit van het geheel.

Adres kerk: Seerp van Galamawei 3 in Mantgum

Predikant: Willemien Keuning   – tel. 06 –  436 375 75

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen?