Het eerstvolgende ochtendgebed is op 4 juli om 10.00 uur

5 en 19 september

3 en 17 oktober en in deze maand een extra regiodienst op 31 oktober

OCHTENDGEBED OM 10.00 UUR OP ZONDAG

De ochtendgebeden op zondag zijn korter en eenvoudiger dan een ‘hoogmis’. Na het ochtendgebed is er ruimte voor ontmoeting. Daarbij is iedereen welkom, ook zij die niet het ochtendgebed bezoeken: dorpsgenoten en toevallige voorbijgangers.

KINDEREN

Kinderen zijn hartelijk welkom in de vieringen. Daar gaat het net zoals thuis: zij horen erbij.

Als zij er mogen zijn, staan hun zintuigen wijd open en zuigen zij heel veel op: de sfeer, muziek, verhalen, kaarslicht. Zij bewegen zich tijdens de vieringen vrij tussen ouders en de kerkhut. Ouders zorgen ervoor dat zij zich voegen in het geheel van de liturgie. Net als thuis krijgen nu en dan bijzondere aandacht, en maken zij vanzelfsprekend deel uit van het geheel.

Adres kerk: Seerp van Galamawei 3 in Mantgum

Predikant: Willemien Keuning   – tel. 06 –  436 375 75

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen?